Vulin odgovara Ugljaninu – Srpska vojska se neće povući iz Sandžaka

Izvor: SandzakPress.net, 03.Nov.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin odgovara Ugljaninu – Srpska vojska se neće povući iz Sandžaka

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na izjavu predsjednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sulejmana Ugljanina, koji je danas. među brojnim zahtjevima, zatražio i povčalenje Vojske Srbije iz tog dijela naše zemlje. – Vojska Srbije nije okupaciona sila da bi se povlačila, ona je dio svakodnevnog života svakog od nas i čuvar naše zemlje, našeg načina života. Kome smeta vojska smeta mu i Srbija, a smeta >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << mu i mir i zakonitost. Ugljanin bi volio da izazove nered i nemir ali za to među građanima Srbije nema baš ni malo želje ili prostora. Vjerujem da će pravosudni organi Republike Srbije umijeti da procijene i učinjeno i namjeravano. Vojska će baš kao i policija i pravosuđe i službe bezbjednosti nastaviti da čuvaju mir i zakonitost na prostoru Republike Srbije i da garantuju bezbjednost i miran život svakom građaninu Srbije nikada ne pitajući za vjeru ili naciju. Srbija pripada svima koji žive u njoj i to svojom mržnjom neće promijeniti niko i nikada – rekao je Vulin. (sandzaklive.rs)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: Ružić sa Ugljaninom nije razgovarao o autonomiji Sandžaka

Izvor: Beta, 03.Nov.2017

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave demantovalo je danas navode predsednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejmana Ugljanina da je sa resornim ministrom Brankom Ružićem razgovarao o autonomiji Sandžaka ili o "bilo čemu drugom što bi moglo da ukaže na tendenciju narušavanja...

Nastavak na Beta...

VULIN: Ugljanin hoće nered i nemir, smeta mu Srbija!

Izvor: RTV Pink, 04.Nov.2017, 14:30

Prema rečima ministra, Ugljanin bi voleo da izazove nered i nemir ali za to među građanima Srbije nema baš ni malo želje ili prostora.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.