Vučić zaobišao Deltu kao najvećeg investitora

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zaobišao Deltu kao najvećeg investitora

Taman smo pomislili da je Vučić, u okviru svoje partijske kampanje, "Budućnost Srbije", a dva meseca nakon "centralnih" skupova u Novom Sadu i Beogradu, preskočio Zaječar i okolne opštine, kad iz vedra neba stiže obaveštenje i to lično od Boška Ničića, koji je na svom FB nalogu sa velikim ushićenjem najavio da 15. juna AV posećuje Zaječar. Članak Vučić zaobišao Deltu kao najvećeg investitora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nakon hapšenja nagrada: Saša Matijević imenovan za pomoćnika gradonačelnika Zaječara

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 14:10

Šef službe za javne nabavke Gradske uprave Zaječar Saša Matijević odlukom gradonačelnika Zaječara Boška Ničića 29. maja 2019. godine imenovan je za njegovog pomoćnika u oblasti upravljanja projektima i kontrolne javnih nabavki. Članak Nakon hapšenja nagrada: Saša Matijević imenovan za...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.