Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024, 16:57

Vučić odgovorio Milanoviću: Kupusarska politika odlična, mi volimo kupus

MINHEN - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je povodom izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, koji je rekao da Srbija ne vodi hibridni rat već "kupusaru" od politike, poručio da je to jedna prava i vrhunska politika i da bi bilo dobro da i oni takvu vode.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Milanović odgovorio Vučiću: Prozivka i zbog vaterpola

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2024, 12:48

Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska. "Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.