Izvor: Danas, 17.Feb.2024, 16:03

Vučić odgovorio Milanoviću: Kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas medijima nakon sastanaka u Minhenu, a tom prilikom je odgovorio i na ranije izjave predsednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić odgovorio Milanoviću: Kupusarska politika odlična, mi volimo kupus

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024

MINHEN - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je povodom izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, koji je rekao da Srbija ne vodi hibridni rat već "kupusaru" od politike, poručio da je to jedna prava i vrhunska politika i da bi bilo dobro da i oni takvu vode.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milanović kaže da je srpska politika kupusara, Vučić "otpozdravlja" glavicom futoškog kupusa

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kritike hrvatskog predsednika Zorana Milanovića izrečene na račun srpske politike i najavio da će mu poslati glavicu kupusa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.