Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2024, 12:48

Milanović odgovorio Vučiću: Prozivka i zbog vaterpola

Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska. "Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode", odgovorio je Vučić u subotu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović odgovorio Vučiću: Prozivka i zbog vaterpola

Izvor: Danas, 18.Feb.2024

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović odgovorio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću napomenuvši da Hrvatska kao pobednk u takmičenjima izlazi kao prvak sveta.

Nastavak na Danas...

Vučić poručio da će Milanoviću poslati kupus, ovaj mu nije ostao dužan

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2024

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odgovorio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je rekao da će mu poslati glavicu kupusa, nakon što je Milanović srpsku politiku nazvao "kupusarom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.