Vučić: Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima koje sam ja napravio VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 14:48

Vučić: "Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima koje sam ja napravio" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na otvaranju fabrike Nidek u Novom Sadu, da je zadovoljan što opozicija uživa u plodovima njegovog rada.

"Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko koje sam ja napravio! Nema veće pohvale za mene od toga! Zato ćemo im napraviti da 2024. mogu iz Subotice a za 3 godine iz Niša da dođu na proteste", naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ RAZMONTIRAO OPOZICIJU: Najsrećniji sam kada na proteste protiv mene dolaze vozovima koje sam sam napravio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se na konferenciji za medije osvrnuo na novoizgrađene fabrike i brzi voz Soko i izneo planove za blisku budućnost...- Jedna za drugom nikle su fabrike koje su podigle životni standard ljudi u zemlji - podsetio je za medije predsednik...- Pre samo osam godina ovde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.