Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 14:50

VUČIĆ RAZMONTIRAO OPOZICIJU: Najsrećniji sam kada na proteste protiv mene dolaze vozovima koje sam sam napravio (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se na konferenciji za medije osvrnuo na novoizgrađene fabrike i brzi voz Soko i izneo planove za blisku budućnost.

- Jedna za drugom nikle su fabrike koje su podigle životni standard ljudi u zemlji - podsetio je za medije predsednik.

- Pre samo osam godina ovde nije bilo nijedne fabrike, bila je zaparložena zemlja - istakao je predsednik i napravio kratku retrospekciju o tome šta se može, uz trud i zalaganje svakoga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvoriti za veoma kratko vreme.

Slučaj Novog Sada nije jedini, daleko od toga, Novi Sad je samo jedan od mnogih centara u Srbiji čija ekonomija neprekidno jača.

Strani investitori, pa sad i oni iz Japana, procenili su da je ovo idealno mesto za kvalitetno i sigurno širenje biznisa, a takav status se ne stiče lakoćom ili pukim slučajem.

Ipak, i pored svega ostvarenog, uvek će biti onih nezadovoljnih. U očima predsednika, iako nezadovoljni, oni treba da uživaju u plodovima zajedničkog uspeha, koji je i njihov, jer su i oni deo ove države i ovog naroda.

- Ja sam najsrećniji kada na proteste protiv mene dolaze vozovima koje sam sam napravio - našalio se predsednik.

VUČIĆ ZADOVOLJAN ŠTO OPOZICIJA UŽIVA U PLODOVIMA NJEGOVOG RADA!

"Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko koje sam ja napravio! Nema veće pohvale za mene od toga! Zato ćemo im napraviti da 2024. mogu iz Subotice a za 3 godine iz Niša da dođu na proteste!" pic.twitter.com/TmgsIQNP1v

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 18, 2023

Iako u šali, predsednik je izneo ozbiljne planove za dve nove linije brzog voza. Prva koja bi išla iz Subotice, a čije se puštanje u promet planira već za kraj sledeće godine, a druga nešto kasnije - za tri godine - iz Niša. Ovo će umnogome olakšati i ulepšati prevoz građana, među kojima su i pripadnici opozicije koji će "tim vozovima dolaziti na proteste", našalio se predsednik.

- Da sve bude tako olakšano i da sve bude tako dobro. To je za mene nešto što je od izuzetnog značaja. - zaključio je predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.