Vučić: Ima žrtava u Obrenovcu, potrebni muškarci za pomoć Šapcu

Izvor: Blic, 16.Maj.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ima žrtava u Obrenovcu, potrebni muškarci za pomoć Šapcu

U Obrenovcu je situacija kataklizmična, a kompletno stanje izazvano poplavama u Srbiji daleko je gore nego što se u prvi mah činilo, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić na sednici Štaba za vanredne situacije, dodajući da će Šabac morati da se brani po svaku cenu.

"Imamo žrtava u Obrenovcu, o kojima nećemo govoriti dok ne budemo imali precizne podatke, a molim građane da shvate koliko je teška situacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što ne mogu pokazati ni smici jer nismo dozvolili da se slika", rekao je Vučić i pozvao ponovo Evropsku uniju i sve koji žele da pomognu i pošalju pomoć, ali i dodao da ne šalju deset, 50 hiljada evra, već ozbiljnu pomoć, pre svega čamce i helikoptere.

"Ako hoćete da pomognete šaljite ozbiljnu pomoć", alepovao je Vučić.

On je rekao da se Šabac mora braniti svim sredstvima i svim snagama, ratnim merama.

Vučić je pozvao "hiljadu pet stotina hrabrih Beograđana" da se jave kod Arene kako bi se uputili u Šabac, jer "treba nam toliko muškaraca spremnih da nam pomognu da idemo u Šabac da pokušamo da ga odbranimo".

Veći deo Srbije mogao bi da ostane bez struje ako se voda podigne još 30 santimetara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiju zadesila katastrofa

Izvor: Akter, 16.Maj.2014

U Obrenovcu je situacija kataklizmična, a kompletno stanje izazvano poplavama u Srbiji daleko je gore nego što se činilo, izjavio je premijer Aleksandar Vučić

Nastavak na Akter...

Vučić: Ima žrtava u Obrenovcu, mnogo je gore nego što smo mislili

Izvor: Blic, 16.Maj.2014

U Obrenovcu je situacija kataklizmična, a kompletno stanje izazvano poplavama u Srbiji daleko je gore nego što se u prvi mah činilo, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić na sednici Štaba za vanredne situacije, dodajući da će Šabac morati da se brani po svaku cenu..."Imamo žrtava u Obrenovcu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.