Vučić: Deterdžent u fontani deo politike mi smo kreteni

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Deterdžent u fontani deo politike "mi smo kreteni"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pokušaj uništavanja fontane na Slaviji sipanjem deterdženta deo politike "mi smo kreteni".

Kako je rekao, na tu politiku svako ima pravo, ali niko nema pravo da uništava imovinu svih građana.

Postoje ljudi i huligani koji, kako je rekao novinarima, žele loše svojoj zemlji i oni su posao za nadležne organe.

- Nek uništavaju u svojoj kući, a ne ono što smo svi mi platili da bi nam grad izgledao lepše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - rekao je predsednik.

Upitan da li je uništavanje fontane skupljanje politčkih poena opozicije, Vučić je rekao da je to politika koja se zove "mi smo kreteni".

- Ako skupljate poene tako što ste takav kreten da stavljate deterdžent i uništavate, kakva je to politika? To se zove politika 'mi smo kreteni'. Ako ona može da dobije podršku, onda čestitam - rekao je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.