Vladičin Han: Misteriozno ranjavanje mladića u lovu

Izvor: B92, 07.Avg.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladičin Han: Misteriozno ranjavanje mladića u lovu

Pod još nerazjašnjenim okolnostima, u ataru sela Dekutince kod Vladičinog Hana, mladić (19) koji je bio sa prijateljima u lovu, lakše ranjen u levu nogu.

Kako je Južnim vestima potvrđeno u Zdravstvenom centru, mladić je zadobio lakše povrede i, nakon zbrinjavanja na odeljenju Ortopedije, pušten je na kućno lečenje.

Prema rečima Dragana Stamenkovića, portparola vranjske policije, rezultati istrage pokazaće da li je reč o ranjavanju ili samoranjavanju, pošto ti detalji, kako je rekao, još nisu poznati policiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vladičin Han: Ranjen mladić u lovu

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Avg.2016, 10:35

Kako su potvrdili iz PU Vranje, prošlog vikenda u selu Dekutince kod Vladičinog Hana, prilikom lova u ataru tog sela, ranjen je mladić star 19 godina...Mladić je lakše ranjen u levu nogu i nakon lekarske intervenecije pušten je na kućno lečenje...Okolnosti pod kojim je došlo do ranjavanja za...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.