Više od polovine građana trudi se da smanji štetne faktore na zdravlje

Izvor: Danas, 16.Jun.2021, 12:12

Više od polovine građana trudi se da smanji štetne faktore na zdravlje

Više od polovine građana Srbije svesno ili nesvesno se trudi da smanji štetne faktore u svom životu, ali bi taj procenat trebalo da bude još veći, rečeno je u Skupštini Srbije pred početak konferencije "Koncept smanjenja štetnosti - izazovi modernog društva" koja je organizovana u saradnji sa Kongresom američko-srpskog prijateljstva.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Svi znamo šta je štetno, ali i dalje to koristimo"

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Više od polovine građana Srbije, svesno ili nesvesno, se trudi da smanji štetne faktore u svom životu, ali bi taj procenat trebalo da bude još veći, rečeno je u Skupštini Srbije pred početak konferencije "Koncept smanjenja štetnosti - izazovi modernog društva", koja je organizovana u saradnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.