Vesti u Austriji: Za Mladost je i bronza zlato

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" u Austriji: Za Mladost je i bronza zlato

Članovi Kulturno-umetničkog društva Mladost iz Leobersdorfa prezadovoljni su se vratili sa Evropske smotre iz Portoroža na kojoj su sa 92 boda osvojili bronzanu plaketu.

- Raduje nas što smo bili deo tog folklornog spektakla. Za Evropsku smotru smo se spremali aktivno nekoliko meseci i u kvalifikacijama na Austrijskoj smotri obezbedili sebi kartu za Portorož - ističe Đurđija Milošević, predsednica društva.

Na Evropsku smotru otputovali su sa oko stotinak članova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što igrača što posmatrača.

- Naporan rad se isplatio i naše društvo osvojilo je bronzanu plaketu sa osvojena 92 boda od mogućih 100. Odigrali smo koreografiju "Golub g'ka na jabuka" autora Slobodanke - Seje Rac, uz pratnju našeg orkestra Dunja saund - objasnila je Miloševićeva.

Ona je zahvalila svim dobronamernim ljudima koji su pomogli u ostvarenju ciljeva društva vezanih za Smotru. Kazala je da je Mladost zadovoljna organizacijom, gostoprimstvom i prelepim ambijentom u Portorožu.

- Vratili smo se sa još jednim prelepim iskustvom. Svim učesnicima Evropske smotre čestitamo na plasmanu i želimo uspeh u daljem radu - poručila je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.