Veliko priznanje za Telekom Srbija

Izvor: Mondo, 28.Maj.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko priznanje za Telekom Srbija

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je jedne od najznačajnijih nagrada za društveno odgovorno poslovanje "Đorđe Vajfert" koju dodeljuje Privredna komora Srbije.

U kategoriji velikih privrednih društava, Telekom Srbija nagrađen je za projekat "Pokrećemo pokretače" i za posvećenost principima društveno odgovornog poslovanja.

Podstaknuta uspehom pojedinačnih projekata koje razvija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kompanija Telekom Srbija je 2018. godine pokrenula krovni program "Pokrećemo pokretače" čiji cilj je da se osnaže institucije i pojedinci da u svom okruženju pokreću pozitivne promene i motivišu druge da krenu tim putem.

Krovni program obuhvata projekte "Stvaramo znanje", "mts app konkurs", "mts startap ubrzanje", kroz koje kompanija ulaže u mlade pokretače koji pripadaju različitim generacijama i koji mogu da doprinesu pozitivnim društvenim promenama, a sve iz uverenja da stabilna podrška na samom početku može da im olakša put do novih saznanja i bude presudna za njihov dalji razvoj.

U konkurenciji za nagradu PKS bilo je 25 velikih kompanija, a na osnovu visokih kriterijuma i višefaznog ocenjivanja, stručni žiri je, pored ocene samog projekta, u obzir uzimao i celokupno poslovanje kompanije, sa posebnim osvrtom na doprinos zajednici u celini, ali i na odnos kompanije prema zaposlenima, životnoj sredini, korisnicima.

Privredna komora Srbije ovu prestižnu nagradu dodeljuje svake druge godine, počev od 2007. godine.

Telekom Srbija je u prethodnim ciklusima bio nagrađivan i za projekte "Digitalizacija Hilandara" i "Uradi nešto", a 2015. godine osvojio je glavnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje sa projektom "Kada voziš, parkiraj telefon!".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.