Vanredno izbacivanje na Farmi: Jelena i šmizla Milica ispale

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno izbacivanje na "Farmi": Jelena i "šmizla" Milica ispale

U "Farmi" su se desila dva iznanadna izbacivanja. Imanje u Lisoviću prva je napustila Jelena Krunić, a odmah za njom i Milica Ranković jedna od članica benda "Šmizle".

Jelena je navela da je izašla sa Farme iz privatnih razloga o kojima ne želi da govori. U dogovoru sa produkcijom odlučeno je da ode iz rijalitija.

U razgovoru sa Aleksandrom Jeftanović, Jelena je rekla da je "Farma" puna foliranata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i da joj je drago što izlazi, jer više ne može da gleda licemerje.

Nakon Jeleninog izlaska, Ognjen Amidžić je ponovo posetio imanje kako bi otkrio ko od farmera u preseku ima najmanje glasova i večeras napušta imanje. Ovog puta to je bila članica benda "Šmizle" Milica Ranković.

Ovo izbacivanje svakako je najviše pogodilo njenu koleginicu Sanju Lazić.

Pre izlaska, Milica se obukla veoma slično kako je i ušla na imanje u Lisoviću, a zašta su ona i koleginica joj prokomentarisale da su "bile naterane da se provokativno obuku". Aleksandra je naravno odmah pitala ko ju je sada naterao da se tako obuče, a Milica je rekla da je sama izabrala garderobu.

Po njenom sramežljivom ponašanju na Aleksandrino vraćanje na pitanje, reklo bi se da su izmislile da ih je bilo ko naterao da se provokativno obuku prilikom ulaska.

I Milica je rekla da je presrećna što je ispala i da je jako zadovoljna.

- Za mojih 20 godina ovo je uspeh, rekla je ona, a ostaje otvoreno pitanje našta je mislila...

* Ušle "Šmizle" u "Farmu": Raskrinkaćemo isfoliranu Tamaru!

* Pala krv na farmi: Kristijan napao Tamaru, Jelena završila kod lekara (VIDEO)

* VIDEO: Maja Nikolić i Zorica Marković se pljuvale (bukvalno!)

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Krunić otkiva tajne drugih farmera: Evo ko ju je najviše nervirao!

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Sinoć je imanje u Lisoviću napustila Jelena Krunić, koja je sada otkrila šta se dešavalo nakon incidenta u kojem je ona povređena...Pogledajte video:..Profesionalna plesačica rekla je da su je na imanju najviše razočarali Maja Nikolić i Kristijan Golubović, kao i da joj niko neće nedostajati...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.