VOZIO TAKSI BEZ DOZVOLE I PLJAČKAO STRANCE: Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZIO TAKSI BEZ DOZVOLE I PLJAČKAO STRANCE: Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A.V. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo nad trojicom stranih državljana od kojih je uzeo 20.000 dinara i mobilni telefon, saopšteno je danas.

Policija je, kako se navodi, ispred jednog splava uhapsila osumnjičenog kod koga je nađen novac i mobilni telefon, koji su vraćeni oštećenom.

Takođe, sumnja se da je A. V. izvršio više razbojništava tako što je noću, vozeći automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa taksi tablom, bez dozvole za obavljanje taksi usluga, vozio strane državljane od kojih je u toku vožnje tražio veći iznos novca od prethodno dogovorenog.

Osumnjičeni je pretio da će pozvati svoje ljude da ih pretuku ako mu ne daju traženi iznos.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

On je oštećene, ukoliko nisu imali dovoljno novca kod sebe, vozio do bankomata kako bi podigli ostatak novca.

Po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičeni je priveden Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Osumnjičeni za razbojništvo uhapšen ispred splava

Izvor: RTS, 06.Okt.2016

Beogradska policija uhapsila je A. V. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo nad trojicom stranih državljana od kojih je uzeo 20.000 dinara i mobilni telefon. . Policija je, kako se navodi, ispred jednog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.