VOZAČI, I DANAS DODATNI OPREZ - Klizav put, magla i ledena kiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI, I DANAS DODATNI OPREZ - Klizav put, magla i ledena kiša

Nigde bez pune zimske opreme

Saobraćaj na putevima otežavaju gusta magla, vlažni kolovozi i poledica, a ledena kiša stvara probleme u vožnji na području Velikog Gradišta i Kučeva te se vozačima savetuje poseban oprez i korišćenje pune zimske opreme, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Auto-putevi su prohodni, ali je na delu između Ćuprije i Paraćina saobraćaj usporen zbog prevrtanja cisterne i trenutno se odvija samo brzom preticajnom trakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u smeru ka Nišu, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 20 minuta, ali se na teretnim terminalima graničnog prelaza Batrovci, na ulazu u Hrvatsku, čeka oko devet sati.

Teretna vozila se na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj zadržavaju oko četiri sata, a zadržavanja na graničnom prelazu Kelebija traju oko dva sata.

Od petlje "Mostar" do beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", u noći između 27. i 28. januara do 06.00 časova ujutro izvodiće se radovi na postavljanju zastavica Srbije i Grčke, te će za saobraćaj biti privremeno zatvorena leva preticajna traka.

Saobraćaj će zbog radova biti izmenjen do 7. februara na novom Obrenovačkom putu na petlji kod Ostružnice i odvijaće se na kolovozu suženom na jednu traku po smeru.

Obustavljeni su radovi na sanaciji klizišta Plavna i Zamna na deonici Klokočevac - Negotin, te će se saobraćaj do početka građevinske sezone odvijati normalno i bez zadržavanja vozila.

Završeni su radovi na deonici Čiflik - Staničenje na izgradnji Koridora 10 i saobraćaj se odvija normalno.

Saobraćaj će do 15. marta biti obustavljen zbog radova na rasponskoj konstrukciji na starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko Save, a odvijaće se alternativno preko novog Obrenovačkog puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.