(VIDEO) PREMIJERKA BRNABIĆ: Spremna sam u svakom trenutku da podnesem ostavku, predsednik Vučić to zna

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 19:27

(VIDEO) PREMIJERKA BRNABIĆ: "Spremna sam u svakom trenutku da podnesem ostavku, predsednik Vučić to zna"

Premijerka kaže da predsednik Srbije zna da je ona spremna da podnese ostavku.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je danas u Dnevniku na TV Prva da je spremna u svakom trenutku da podnese ostavku i da za to predsednik države Aleksandar Vučić zna i da mu je to saopštila i danas na sastanku.

- Spremna sam u svakom trenutku da podnesem ostavku na mestu predsednice Vlade. Ukoliko neko misli da Vlada ne radi kako treba, da može da neko drugi radi bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do za mene govori da u svakom trenutku mandate možemo da vratimo građanima, a onda da predsednik ili da postavi drugog mandatara ili da idemo na izbore - rekla je premijerka Ana Brnabić.

Premijerka je dodala da je predsednik Srbije zna da je ona spremna da podnese ostavku.

- Ja nisam spremna, kao predsednica Vlade, da mi neko na ulici kadrira i odlučuje ko čemu šta da bude. Predsednik Vučić ima tu informaciju da ja mogu da podnesem ostavku. Ja sam ušla u Vladu da pomognem njemu pošto znam koliko radi za svoj narod, da pomognem da uradimo nešto za građane i da uradimo nešto za državu - dodala je predsednica Vlade.

Gostovanje premijerke Srbije u Dnevniku na TV Prva pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.