(VIDEO) POČELA OPERACIJA! Izraelski tenkovi krenuli na Gazu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) POČELA OPERACIJA! Izraelski tenkovi krenuli na Gazu!

Izraelske odbrambene snage rasporedile su dodane snage na granicu sa Gazom, kako se vidi sa snimka iz oblasti južno od Aškelona.

Koncentrisanje snaga usledilo je nakon što se povećala napetost između izraelskih snaga i militanata u Gazi nakon što je u ponedeljak ujutro Hamas navodno ispalio raketu koja je pogodila kuću u Mišmeretu, gradu udaljenom 30 kilometara severno od Tel Aviva.

Kao odgovor na napad, Izrael je pokrenuo operaciju napada na Hamas u Gazi, posle čega je u ponedeljak uveče desetak raketa ispaljeno sa severa Gaze prema Izraelu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izraelski odgovor na bombardovanje - pojačanje na granici sa Gazom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2019

Izraelske odbrambene snage rasporedile su dodatne snage na granicu sa Gazom, kako se vidi sa snimka iz oblasti južno od Aškelona...Koncentrisanje snaga usledilo je nakon što se povećala napetost između izraelskih snaga i militanata u Gazi nakon što je u ponedeljak ujutro Hamas navodno ispalio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.