(VIDEO) NASTAVLJENA AKCIJA: Zemunci za Trojku iz bloka

Izvor: Kurir, 10.Sep.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NASTAVLJENA AKCIJA: Zemunci za Trojku iz bloka

BEOGRAD - Dok reprezentacija Srbija niže pobede na Evropskom prvenstvu košarci, sportsko-humanitarni turnir "Trojka iz bloka" nastavlja svoj pobednički niz.

Nakon Kragujevca i Kalemegdana "Trojka" stiže u Zemun. U petak, 11. septembra, u Osnovnoj školi "Svetozar Miletić” sa početkom u 18 časova održaće se treći turnir u ovom mesecu.

Poznati po svojoj zaljubljenosti u jedan od najlepših krajeva Beograda i ponosni na samostalnost koju neguju, Zemunci su se listom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << digli na noge i daju sve od sebe da turnir u njihovom kraju bude turnir za pamćenje.

Roker iz Zemuna, Bane ekser, inspirisan idejom i misijom "Trojke iz bloka" napisao je stihove koje je ovekovečila kamera, njegove reči plene harizmom i duhovitošću, a, sasvim sigurno, kao magnet će privući mnoge Zemunce koji se predomišljaju oko toga šta da rade u petak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.