Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ko nastavlja put ka "boginji", Engleska ili Švedska

Reprezentacije Švedske i Engleske od 16 sati igraju meč četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Englezi su u osmini finala na penale prošli Kolumbiju koja je poslije razbijanja Poljske nagovijestila da će biti ozbiljan protivnik.

"Tri lava" su uspjela da prebrode tu prepreku, a poslije goleade sa Panamom, tijesne pobjede nad Tunisom i poraza od Belgije vjeruju da mogu da idu do kraja.

Na putu im stoji reprezentacija koja se na šampionat plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kroz "mala vrata", ali velikom pobjedom nad Italijom (1:0 poslije dva meča baraža), ali je onda na prvenstvu pokazala da joj je tu i mjesto.

Šveđani su pobijedili Južnu Koreju, imali u šaci Njemačku sve do kraja, bili ubjedljivi sa Meksikom i odigrali pametno sa Švajcarskom. U duelu u kom nema jasnog favorita, i žuto-plavi će tražiti svoju šansu.

Sastavi:

Švedska (4-4-2): Olsen - Grankvist, Lindelof, Augustinson, Kraft - Ekdal, Larson, Forsberg, Klason - Toivonen, Berg. Selektor: Jane Anderson.

Engleska (3-5-2): Pikford - Voker, Stouns, Megvajer - Tripije, Ali, Henderson, Lindgard, Jang - Kejn, Sterling. Selektor: Garet Sautgejt

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Oprezan početak obje reprezentacije

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2018

Reprezentacije Švedske i Engleske od 16 sati igraju meč četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Rusiji...Englezi su u osmini finala na penale prošli Kolumbiju koja je poslije razbijanja Poljske nagovijestila da će biti ozbiljan protivnik..."Tri lava" su uspjela da prebrode tu prepreku, a poslije goleade...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.