Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užička policija: Nije prijavljeno da nepoznate osobe pozivaju decu da uđu u beli kombi

Policijska uprava u Užicu saopštila je danas da nije prijavljeno da se u blizini osnovnih i srednjih škola u tom mestu pojavljuju nepoznate osobe u belom kombiju koje pozivaju decu da uđu u vozilo.

Kako su se te informacije pojavile na društvenim mrežama, policija u Užicu pojačano kontroliše zone svih škola i obavljaju razgovore sa direktorima.

"S obzirom na to da se na društvenim mrežama objavljuju neproverene informacije o navodnom kombiju, apelujemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sve roditelje i nastavnike da svako saznanje prijave policiji kako bi mogli detaljno da ispitamo sve navode, a ne da šire informacije koje dovode do podizanja panike i uznemirenja javnosti", navodi se u saopštenju PU u Užicu.

Užička policija je navela da će preduzeti sve zakonske mere ukoliko utvrdi da su informacije netačne, a da ih je neko svesno objavljivao i širio imajući u vidu uznemirenje javnosti koje je prouzrokovano lažnim objavama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.