Užas nad užasima: Našli dečaka (5) mrtvog u kanalu, bio je samo u donjem vešu. Očuh ga kaznio jer se upiškio! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas nad užasima: Našli dečaka (5) mrtvog u kanalu, bio je samo u donjem vešu. Očuh ga kaznio jer se upiškio! (FOTO)

Petogodišnji dečak nađen je kako mrtav leži uz kanal u Aire-sur-la-Lus, na severu Francuske, nakon što ga je navodno otac kaznio jer se upiškio u krevet.

Otac je navodno malenog Janisa naterao da usred noći trči nekoliko kilometara uz kanal, odeven pritom samo u gaćice i čarape. On ga je, kako piše Mirror, pratio na biciklu. Beživotno telo mališana nađeno je kasnije na putu uz kanal, nakon što je otac pozvao hitnu pomoć. Prema prvim informacijama, uzrok smrti je srčani >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zastoj.

Foto: Profimedia/AFP

Francuski mediji pišu da je dečak imao povrede glave i slomljen nos. Obdukcija će pokazati jesu li povrede nastale iste noći ili su rezultat ranijeg zlostavljanja.

- Istraga će pokazati je li uzrok smrti hipotermija, pad ili zlostavljanje deteta - kazao je portparol policije za Le Parisien.

Foto: Facebook/Yanis Notre Ange

Majka (22) i otac (30) su uhapšeni zbog sumnje da su odgovorni za dečakovu nenamernu smrt. Jedan od komšija rekao je za La Croks da se dečakova majka doselila pre dva do tri meseca.

- Malo toga smo znali o njoj, nije baš bila pričljiva - rekao je.

Par se navodno venčao 2015. godine i Janis im je bio jedino dete.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Očuh naterao dečaka (5) da trči oko kuće u pola noći jer se upiškio, dete ujutru nađeno MRTVO

Izvor: Blic, 08.Feb.2017

Šokantan slučaj potresa Francusku poslednjih nekoliko dana - petogodišnji dečak pronađen je mrtav u kanalu nedaleko od kuće u kojoj je živeo nakon što ga je očuh izbacio iz kuće u pola noći jer se upiškio u krevet...Nesrećni dečak pronađen je u vešu i čarapama, u naselju Er sir la Lisu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.