Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2023, 14:50

Uprava carina: Zaplenjeno 13 dijamanata, šest dukata i zlatna pločica na prelazu Vrška Čuka

Carinici su 30. marta 2023. godine na graničnom prelazu Vrška Čuka, u saradnji sa policijom, zaplenili 13 dijamanata, šest dukata i jednu zlatnu pločicu, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uprava carine: Zaplenjeni dijamanti i zlato

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2023

Carinici su 30. marta, na graničnom prelazu Vrška Čuka, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili 13 dijamanata, šest dukata i jednu zlatnu pločicu.

Nastavak na Radio 021...

Gradina: Gotovo kilo zlata u čipsu, jakni i rancu putnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Mar.2023

Carinici su 30. marta 2023. godine na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo kilogram zlata, vrednog skoro 45.000 evra...Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje, izdvojen autobus stranih registarskih oznaka, koji je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.