Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali Italijani na Hvaru

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali Italijani na Hvaru

Dvojica hrvatskih državljana - vlasnik i kapetan motorne jahte na kojoj je zbog trovanja ugljen-monoksidom jedna osoba preminula, a dvoje dece je životno ugroženo, uhapšeni su danas jer su u mašinskom delu broda ugradili agregat zbog čega su nastali otrovni gasovi, saopštila je hrvatska policija. Članak Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali Italijani na Hvaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

VLASNIKU I KAPETANU BRODA SA HVARA PRETI 8 GODINA ZATVORA: Nisu poštovali propise, pa izazvali tragediju! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019, 07:48

Vlasnik i kapetan broda na kojem je kod Hvara zbog trovanja ugljen-monoksidom jedna osoba preminula, a dvoje dece je životno ugroženo, uhapšeni su u sredu, jer su pet dana pre tragedije nepropisno ugradili agregat u mašinskom odeljenju broda, zbog cega je došlo do isticanja otrovnih gasova, izvestila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.