Uhapšena trojica iz Prokuplja zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 18:25

Uhapšena trojica iz Prokuplja zbog nasilničkog ponašanja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su R. M. (27), D. U. (25) i N. J. (27) iz ovog grada, saopštila je danas prokupačka policija.

Uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da se, sinoć u Prokuplju, upravljajući automobilom "škoda oktavia", R.M. prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preticanja sudario sa vozilom "mercedes" kojim je upravljao N. J.

Nakon sudara, vozač mercedesa N. J. je ubrzao kretanje, naglo okrenuo vozilo i ponovo udario u škodu koja je posle prvog udara ostala na kolovozu, a u kojoj su se nalazili vozač R. M. i suvozač D. U.

Potom je, kako se sumnja, došlo do sukoba između trojice osumnjičenih, koji su prekinuli policijski službenici.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policija je pretresom stana kod osumnjičenog D. U. pronašla i oduzela manju količinu kokaina i 99 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv njega će, kako se navodi, biti podneta i kriviča prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Skoda,   Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POLICIJA SPREČILA VEĆI SUKOB Uhapšena trojica iz Prokuplja zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: Blic, 27.Feb.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su R. M. (27), D. U. (25) i N. J. (27) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je danas prokupačka policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.