Uhapšen zbog pomaganja osumnjičenom za ubistvo u Novom Sadu

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pomaganja osumnjičenom za ubistvo u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je M.K. (32) koji za kojeg se veruje da je pomogao ranije uhapšenom S.J, osumnjičenom da je prošle noći ubio dvojicu Novosađana.

Policija navodi da se sumnja da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kome je pronađeno 30 metaka za automatsku pušku.

Osumnjičeni je, po odobrenju javnog tužioca, zadržan u pritvoru i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

S.J. je osumnjičen da je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prošle noći oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom ubio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina.

MUP je danas objavio snimak hapšenja osumnjičenog za dvostruko ubistvo.

Izvor: YouTube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.