Dvojica muškaraca ubijena u Novom Sadu, uhapšen osumnjičeni

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica muškaraca ubijena u Novom Sadu, uhapšen osumnjičeni

Dvojica Novosađana ubijena su noćas u tuči ispred "Moje kafanice" u Novom Sadu. Kako saznaje N1, više osoba je privedeno. Uhapšen S.J. (34), osumnjičen za dvostruko ubistvo.

S.J. se tereti da je, noćas, oko 4 sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina. Osumnjičenom je, po odborenju javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće priveden na saslušanje.

Kako saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << N1, tuča je započela u lokalu "Moja kafanica" a nastavljena je ispred.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedan od ubijenih je Dragan Jovanović zvani Gidra (26), nekadašnji vođa navijačke grupe "Firma" na koga je već pucano u dva navrata - u junu i u septembru ove godine a koji iza sebe ima 36 krivičnih prijava.

Takođe, pet puta je osuđivan ali na uslovne zatvorske kazne.

Opširnije u izveštaju Miodraga Sovilja:

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena dvojica mladića u Novom Sadu

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Dvojica mladića su pronađena mrtva u Novom Sadu, a iz policije je saopšteno da su oni ubijeni udarcima tupim predmetom...U saopštenju Policijske uprave Novi Sad se navodi da je javni tužilac okarakterisao događaj kao teško ubistvo i da policija traga za osumnjičenima...Prethodno su se u medijima...

Nastavak na B92...

Pucnjava u Novom Sadu, nastradala dva mladića

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016

NOVI SAD - Dvije osobe nastradale su u pucnjavi koja se dogodila jutros ispred lokala Moja kafanica, u centru Novog Sada, saznaje Radio-televizija Vojvodine...Prema prvim saznanjima nastradala su dva mladića. Nema podataka da li je još neko povrijeđen. Uviđaj je u toku...Uskoro opširnije....(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.