Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Policija je danas po podne uhapsila 34. godišnjeg S.J, koji je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u Novom Sadu, saopštio je MUP. Prema nezvaničnim informacijama, zbog učestvovanja u kobnoj tuči privedeno je deset osoba.

"Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, danas oko 15 časova uhapšen je S. J. (34), osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u tom gradu", navedeno je u saopštenju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na Bulevaru Jaše Tomića.

S.J. se tereti da je, noćas oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina.

Osumnjičenom je, po odobrenju javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće priveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, navedeno je u saopštenju.

Tela mladića su pronađena oko pola 5 ujutro u ulici Maksima Gorkog u centru Novog Sada ispred kafane "Moja kafanica".

Prema nezvaničnim informacijama ubijen je jedan od nekadašnjih vođa navijača fudbalskog kluba Vojvodina, koji je od ranije bio u sukobu sa zakonom.

Do tuče je došlo prvo u kafiću, da bi se obračun kasnije nastavio i izvan lokala, kada su jedan ili više osumnjičenih gvozdenom šipkom ili palicom nastradalima zadali smrtonosne povrede.

Na poziv policije, na teren su jutros izašli i lekari Hitne pomoći, koji su samo mogli da konstatuju smrt mladića.

Do sada je privedeno desetak osoba povezanih sa ovim obračunom, a policija i tužilaštvo intenzivno rade na rasvetljavanju događaja. Nakon saslušanja osumnjičenih, Više tužilaštvo saopštilo je da će dati više detalja o ovom slučaju.

 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pucnjava u centru Novog Sada, dvoje mrtvih

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Dve osobe nastradale su u pucnjavi koja se dogodila jutros ispred jednog lokala u centru Novog Sada, javlja Radio-televizija Vojvodine...Prema prvim saznanjima nastradala su dva mladića...Nema podataka da li je još neko povređen...Uviđaj je u toku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.