PRETUČENI NA SMRT: Dva mladića stradala u Novom Sadu, jedan od njih vođa navijača! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČENI NA SMRT: Dva mladića stradala u Novom Sadu, jedan od njih vođa navijača! (FOTO)

Dve osobe nastradale su jutros koja se dogodila jutros oko 4.30 sati ispred lokala "Moja kafanica", u centru Novog Sada.

Ovaj portal javlja da su oba muškarca pretučena na smrt. U pitanju su pripadnici navijačkih grupa, od ranije poznati policiji.

Po dolasku ekipe Hitne pomoći, lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Iako se u prvi mah mislilo da je u pitanju sačekuša, ipak je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << do tuče dve grupe. Zna se da su napadači koristili tupe predmete poput bejzbol palica, ali se ne zna koliko je tačno osoba učestvovalo u incidentu.

Nezvanično se saznaje, jedan od ubijenih je Dragan Jovanović zvani Gidra (26), nekadašnji vođa navijačke grupe "Firma". Drugi je takođe navijač Dario Roklicer, takođe pripadnik navijačke grupe Firma iz Novog Sada.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ubijena dvojica mladića u centru Novog Sada

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Dvojica mladića pronađena su mrtva rano jutros ispred jednog lokala u centru Novog Sada...Kako nezvanično saznajemo, obojica su pretučena na smrt, a u pitanju su pripadnici navijačkih grupa, odranije poznati policiji. Na licu mesta vidljv je dug krvav trag, a zvaničnih informacija još uvek nema...Ubistvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.