Uhapšen Dragan Stojanović zbog ratnog zločina na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Dragan Stojanović zbog ratnog zločina na Kosovu

Kosovska policija uhapsila je Dragana Stojanovića (53) iz sela Pančelo, u opštini Ranilug, zbog sumnje da je počinio ratni zločin na Kosovu, javila je RTV Puls iz Šilova.

Privedeni Stojanović trenutno se nalazi u pritvoru u Kosovskoj Mitrovici.

Kako je za Puls izjavila supruga uhapšenog Olgica Stojanović, Dragana je u petak popodne uhapsila patrola kosovske policije iz Kamenice sa obrazloženjem da ga privode samo da bi ispunio formalnost i dao izjavu u stanici >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << policije u vezi sa nekom žalbom.

"Međutim, sinoć su me telefenom obavestili iz stanice u policije u Gnjilanu da je moj suprug osumnjičen za ratne zločine i da  je prebačen u pritvorsku jedinicu u Mitrovicu“, rekla je Olgica Stojanović.

Prema informacijama iz lokalne policije, Stojanović je, međutim, uhapšen po Interpolovoj poternici i trenutno se nalazi u Prištini.

Dragan Stojanović zaposlen je kao portir u opštinskom sudu za prekršaje u Ranilugu. Pre 1999.godine radio je kao građevinski radnik u firmi "Trajko Perić" u Kosovskoj Kamenici. Otac je dvoje maloletne dece.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.