Udes u kružnom toku u Boru: Jedan stradao, pet povređenih

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u kružnom toku u Boru: Jedan stradao, pet povređenih

Jedna osoba je poginula a pet je povređeno u Boru, kada je mladić uleteo automobilom u kružni tok, u suprotnom smeru od predviđenog.

U ovoj nesreći dve osobe su zadobile teže, a tri lakše telesne povrede, rečeno je agenciji Beta u borskoj bolnici.

"Hitna pomoć je odmah izašla na mesto nesreće i u trijažu su pristizali povređeni već od 4.30. Nažalost, N. V. je zadobio povrede od kojih je preminuo na licu mesta", rekli su u bolnici.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dežurnog lekara, jedan od putnika, mladić R. B. (24), zadobio je prelom butne kosti i smešten je na odeljenju ortopedije, dok je taksista M. I. (32) zbog preloma kostiju lica i potresa mozga upućen u Urgentni centar u Nišu.

Lakše telesne povrede zadobili su A. K. (21) i M. M. (24), koji su pušteni na kućno lečenje, dok se stanje povredjenog N. Đ. (61) još prati.

Pretpostavlja se da su se putnici u "pežou" vraćali iz noćnog provoda.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.