Težak udes: Vozio u suprotnom smeru i poginuo, 5 povređeno

Izvor: B92, 12.Feb.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes: Vozio u suprotnom smeru i poginuo, 5 povređeno

U direktnom sudaru dva automobila u centru Bora poginuo je jedan mladić, pet osoba je teško povređeno, od kojih je jedna u kritičnom stanju.

Dvadesetpetogodišnji N.L. automobilom marke "pežo", vraćajući se iz grada sa još dva prijatelja i dve drugarice, uleteo u kružni tok u suprotnom smeru i direktno se sudario sa taksistom M.M.

Od zadobijenih povreda, N.L. je na licu mesta preminuo, dok je taksista u kritičnom stanju.

Kako saznaju "Večernje novosti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostali učesnici u ovoj saobraćajnoj nesreći su teško povređeni.

Policija je saopštila da se nesreća dogodila oko četiri sata, u blizini Trafo stanice u Boru.

Nesreća se dogodila kada je je vozač putničkog vozila „"reno senik megan"“ prešao u suprotni smer i udario u taksi vozilo marke „"bmv".

Od zadobijenih povreda vozač „renoa“ preminuo je na licu mesta.

Vozač taksi vozila prebačen je kolima Hitne pomoći u Klinički centar Niš, dok su ostala četiri lica prevežena u Borsku bolnicu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.