Učestvujte u tradicionalnoj akciji Cvetna aleja Zemuna

Izvor: Blic, 22.Apr.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učestvujte u tradicionalnoj akciji "Cvetna aleja Zemuna"

Opšština Zemun i ove godine organizuje tradicionalnu akciju „Cvetna aleja Zemuna”, a zainteresovani mogu da konkuriššu za najlepššu bašštu, balkon i blokovsko zelenilo.

Predšškolske i šškolske ustanove će se takmičiti u kategoriji najlepšše predšškolsko dvoriššte i najlepšše šškolsko dvoriššte. Prijavljivanje je od 23. aprila do 16. maja na telefone 3778-554, 2197-985, 062/8019-067 ili putem elektronske poššte – zoran.mutavdzic@zemun.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Cilj ovog takmičenja je da se podstaknu svi koji žžive i rade u Zemunu da svoje okružženje pretvore u oazu zelenila.

Najbolji u svim kategorijama biće nagrađeni na svečanosti u foajeu opšštine Zemun 30. maja u 13 časova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tradicionalna akcija „Cvetna aleja Zemuna"

Izvor: Studio B, 22.Apr.2014

Opština Zemun i ove godine organizuje tradicionalnu akciju „Cvetna aleja Zemuna". Zainteresovani mogu da konkurišu za najlepšu baštu, balkon i blokovsko zelenilo. ..Predškolske i školske ustanove će se takmičiti u kategoriji najlepše predškolsko dvorište i najlepše školsko dvorište. Prijavljivanje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.