Učesnica PGS zaposlila se u hotelu na recepciji

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učesnica "PGS" zaposlila se u hotelu na recepciji

Sanja Dimitrijević, jedna od finalistkinja takmičenja "Prvi glas Srbije" dobila je posao u jednom prestižnom beogradskom hotelu. Nije batalila pevanje, ali kako kaže od nečega mora da se živi!

Foto: YouTube

Lepa Sanja Dimitrijević je nakon takmičenja,  objavila pesmu "La Fiesta", ali nakon toga njena karijera nije krenula uzlaznom putanjom kao što je zamislila. Povezane vestiOvo je Sanjina pesma

Pesma koja je objavljena prošlog juna, na YouTubu broji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preko 600.000 pregleda. Očigledno nedovoljno.

Dimitrijevićeva je shvatila da ne može da "živi" samo od pevanja, pa je počela da traži posao i ubrzo ga dobila na recepciji jednog hotela.

"Tačno je da sam se zaposlila, ali nisam odustala od muzike. Nešto ipak mora da se radi, je od pop muzike ne može da se živi u Srbiji i to je svima poznato. I drugi pevači imaju neke druge poslove, od kojih zapravo žive. Ono na šta sam ponosna je da nisam prešla u 'narodnjake', jer zaista uživam da pevam samo pop. Hotelijerstvo je nešto što me oduvek interesovalo. Kada sam završila faks u Londonu, upisala sam i završila kurs za luksuzne usluge, sa idejom da se jednog dana bavim poslom čija je to primarna delatnost", otkriva Sanja za "Alo".

Podsetimo, Sanja nije jedina učesnica nekog ovakvog takmičenja, kojoj nije pošlo za rukom da ne uradi nešto sa svojoj karijerom.

I dalje se čeka dugonajavljivani hit i album Mirne Radulović, pobednice "Prvog glasa Srbije".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sanja Dimitrijević se zaposlila na recepciji hotela

Izvor: 24sata, 21.Avg.2014

Sanja Dimitrijević, jedna od finalistkinja takmičenja "Prvi glas Srbije" dobila je posao u jednom prestižnom beogradskom hotelu...Dimitrijevićeva je shvatila da ne može da "živi" samo od pevanja, pa je počela da traži posao i ubrzo ga dobila na recepciji jednog hotela...- Tačno je da sam se...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.