(UZNEMIRUJUĆE) STRAVIČAN VIDEO SA MESTA NESREĆE: Vozač autobusa poginuo, 16 SRBA povređeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆE) STRAVIČAN VIDEO SA MESTA NESREĆE: Vozač autobusa poginuo, 16 SRBA povređeno!

Mađarski mediji su preneli da se srpski autobus sudario se sa dva vozila za održavanje putev

Mađarska policija objavila je snimak nastao tokom uviđaja odmah nakon stravične nesreće u kojoj se srpski autobus sudario sa vozilima za održavanje puteva.

Vozač autobusa forme "Eurolin" iz Paraćina Siniša S. (60) je poginuo, a 16 putnika je teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu M-0, na periferiji Budimpešte.

U nesreći je 16 državljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije povređeno, od kojih dvoje teže, saznaje se u amabasadi Srbije u Budimpešti.

a. Prema istim informacijama, od dvoje teže povređenih putanika jedan ima povrede grudnog koša, a druga prelom butne kosti.

Kako se saznaje, telo vozača se nekoliko sati posle nesreće nalazilo u autobusu, a vatrogasne ekipe su za to vrme pokušavale da iseku lim karoserije i izvuku ga.

Autobusu prevoznika "Eurolin" saobračao je na liniji od Rekovca do Austrije. Nesreća se dogodila oko 12 sati i u tom trenutku u autobusu je bilo 25 putnika.

Pogledajte video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.