Tragedija u Mađarskoj, poginuo srpski vozač turističkog autobusa, 16 osoba povređeno (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Maj.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Mađarskoj, poginuo srpski vozač turističkog autobusa, 16 osoba povređeno (FOTO)

Turistički autobus "Eurolines" koji je prevozio 25 putnika, srpskih registarskih oznaka, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći na auto-putu M-0 na u blizini glavnog grada Budimpešte. U nezgodi je bilo uključeno još dva kamiona za održavanje puteva.

Prema prvim informacijama policije, vozač je poginuo, a ima nekoliko teže i lakše povređenih putnika.

Ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac potvrdio je za RTS da je u udesu poginuo S. S. (60), da su dva putnika autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << teže povređena, dok je 14 zadobilo lakše povrede.

- Autobus je saobraćao na liniji od Rekovca do Austrije. Nesreća se dogodila oko 12 sati i u tom trenutku u autobusu je bilo 25 putnika. Telo vozača još nije izvučeno iz vozila - rekao je Drobac za Tanjug.

Do nesreće je došlo nešto posle podneva, a prema najnovijim informacijama, 16 osoba je prevezeno u bolnicu.

- Vozač je preminuo na licu mesta - rekli su iz mađarske policije.

Kako saznajemo, dve osobe ozbiljno su povređene i one se nalaze u bolnici "Merenji Gustav". Jedan je zadobio povredu grudnog koša, dok je drugom konstatovan prelom butne kosti. 

Foto: police.hu

Policija vrši uviđaj, a saobraćaj na ovom delu puta je u obustavi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.