UPORAN U NASILNIČKOJ VOŽNJI: Za manje od 26 sati presretač ga zaustavio dva puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2020, 22:33

UPORAN U NASILNIČKOJ VOŽNJI: Za manje od 26 sati presretač ga zaustavio dva puta

Novi slučaj bahate i bezobzirne vožnje na srpskim putevima okončan je akcijom presretača saobraćajne policije.

Na auto-putu Beograd-Niš za manje od 26 sati presretač je dva puta zaustavio istog vozača luksuznog džipa zbog nasilničke voznje i prekoračenja brzine.

Presretač je prvi put zaustavio Miloša M. (32) jer je vozio džip brzinom od 166 km/h na deonici gde je ograničenje 80 km/h. Tada mu je u skladu sa zakonom napisana prekršajna prijava zbog prekoračenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Međutim, nepunih 26 sati kasnije, isti vozač je zaustavljen kod Velike Plane jer je vozio brzinom od 241 km/h sa 1.01 promila alkohola u organizmu.

Miloš M. je isključen iz saobraćaja i odmah je osuđen na 30 dana zatvora, a moraće da plati i kaznu od 160.000 dinara. Ujedno je dobio 19 kaznenih poena i zabranu upravljanja motornim vozilom 12 meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.