UHAPŠENI SAUČESNICI ZVERSKOG UBISTVA MLADIĆA NA PEŠTERU: Među privedenima i žena koja ga je namamila

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 02:03

UHAPŠENI SAUČESNICI ZVERSKOG UBISTVA MLADIĆA NA PEŠTERU: Među privedenima i žena koja ga je namamila

Među uhapšenima je i jedna žena.

Pripadnici MUP-a u Novom Pazaru uhapsili su jednog muškarca (2005) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu kao  još jednog saučesnika (1984) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Oni su osumničeni da su pomogli ubici mladića, čije telo je pronađeno u bunaru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako se sumnja on je zajedno sa još jednim saučenikom (1997), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Drugi uhapšeni (1984) se sumnjiči da je omogućio jednom od osumnjičenih (1997) boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i jednu ženu (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/E.H./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.