U BEOGRADU JE KAZNA I DO 10.000 DINARA: Nešto što svi volimo da radimo sada će biti STROGO ZABRANJENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 11:35

U BEOGRADU JE KAZNA I DO 10.000 DINARA: Nešto što svi volimo da radimo sada će biti STROGO ZABRANJENO!

Nemojte više da radite ove stvari.

Sve više stanara zgrada, pogotovo u glavnom gradu, žali se da im bahate komšije sa spratova iznad tresu na terase mrvice hleba i pepeo.

Propisana je kazna za bacanje mrvica i pepela sa zgrada koja se kreće od 2.500 do 10.000 dinara.

Grad Beograd je propisao kućni red i on mora da se poštuje. Ukoliko se tresu mrvice sa terase ili se suši veš u hodniku, dobija se mandatna kazna koja je oko 5.000 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ukoliko vas u momentu kada radite stvari koje su zabranjene u zajednici vidi komunalni milicajac, on propisuje tu kaznu.

Trenutno se radi i izmena zakona o stanovanju, a danas je javna rasprava u Beogradu. Od sutra se kreće u primenu izmene i dopune zakona o stanovanju.

Ono što je bitno za vlasnike stanova i stanara jeste da će od sada obavezno osiguranje stana biti izraženo na uplatnici stambene zajednice, a do sada je to bilo dobrovoljno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.