Tuča u pivnici: Povređena četvorica pijanih mladića

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u pivnici: Povređena četvorica pijanih mladića

Niš -- U tuči nekoliko osoba u pivnici "Bir Bus" u Dušanovoj ulici u Nišu lakše su povređene četiri osobe, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Po navodima policije, tuča se dogodila noćas oko 1.30, a o incidentu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

"Protiv mladića iz Aleksinca (20) i mladića iz Niša (21) biće podnete prijave u redovnom postupku za učestvovanje u tuči i nanošenje lakih telesnih povreda", naveli su u niškoj policiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je rečeno u niškom Urgentnom centru, lekari su noćas pružili pomoć četvorici mladića koji su u tuči zadobili posekotine.

Prema rečima lekara, nakon pregleda i ukazane pomoći mladići su pušteni.

Kako Beta nezvanično saznaje, do tuče je došlo posle bezrazložnog verbalnog sukoba dvojice mladića koji su bili u vidno alkoholisanom stanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.