Tinejdžerku maskiranu u Zvončicu nisu pustili u Diznilend jer je previše lepa

Izvor: Blic, 06.Jun.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerku maskiranu u Zvončicu nisu pustili u "Diznilend" jer je previše lepa

Ejpril Spilman se satima pripremala kako bi što više ličila na Zvončicu iz "Petra Pana", a onda su je vratili sa ulaza u Diznijev tematski park, što joj je sasvim slomilo srce.

Ejpril i njen dečko želeli su da njihova prva poseta "Diznilendu" bude za pamećenje te su odlučili da se kostimiraju, ona u Zvončicu, on u Petra Pana, ali nije sve prošlo kako su zamislili.

Obezbeđenje nije želelo da pusti Ejpril i njenog dečka u zabavni park dok barem ne obuku obične >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majice preko svojih kostima kako ne bi zbunjivali druge posetioce, budući da oni već imaju svoju Zvončicu i Petra Pana čiji je zadatak da se sa posetiocima fotografišu i daju im autograme.

"To mi je prosto slomilo srce. Meni je ovo uništilo san da na jedan dan budem Zvončica", kazala je novinarima lokalne telvizije na Floridi uplakana tinejdžerka, koja je tog jutra ustala u četiri kako bi se na vreme spremila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.