Tesla je otporan na metke, ali ne i na ljudsku glupost VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 19:06

Tesla je otporan na metke, ali ne i na ljudsku glupost VIDEO

Jedan vlasnik Tesla Cybertruck pikapa moraće u servis, a razlog za to ne bi mogao biti bizarniji sve i da se potrudimo da ga smislimo.

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenoj mreži Twitter, neimenovana muška osoba skakala je po šoferci Cybertrucka iz, verovatno, samo njemu poznatih razloga.

Možda je hteo da dokaže koliko je vetrobransko staklo otporno, jer su iz kompanije Tesla ranije reklamirali da čak odbija i metke, pored karoserije od nerđajućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čelika.

Ovaj muškarac je skakako neko vreme po staklu, ali ono zapravo nije puklo. Međutim, bio je toliko uporan da je na kraju seo na izmučenu šoferku, i to joj je bio kraj.

Staklo se urušilo, a ovaj muškarac koji je, kako je njegov prijatelj sa klipa rekao, Meksikanac, nije bio nimalo uznemiran. Samo je rekao "Tesla se lomi", i to je sve.

Ne znamo šta da kažemo, osim dve stvari: ljudska glupost je beskonačna, i ne pokušavajte ovo kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.