Telekom Srbija podnosi tužbu protiv United Grupe

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 14:07

Telekom Srbija podnosi tužbu protiv United Grupe

Kompanija Telekom Srbija najavila je tužbu protiv United Grupe.

"Povodom višenedeljne hajke koju United Grupa vodi protiv Telekoma Srbija, koristeći medije u svom vlasništvu, Telekom Srbija je odlučio da podnese tužbu protiv ove kompanije i traži naknadu štete", navedeno je u saopštenjiu Telekoma.

Telekom podeća javnost, da od trenutka kada je Telekom Srbija promenio poslovnu strategiju i zauzeo agresivniji stav na tržištu, United Grupa, a pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svega SBB, počeli su da gube poziciju monopola koju su godinama držali.

"Njihova nervoza zbog gubitka tržišta postala je toliko očigledna da se ispoljava u svakodnevnim medijskim napadima na našu kompaniju. Telekom Srbija ne odustaje od namere da bude telekomunikacioni lider u regionu. Zato se trudimo da našim korisnicima obezbedimo najbolje programe, servise i sadržaje i to ćemo nastaviti da radimo, uprkos ovakvim nelojalnim napadima konkurencije", saopšteno je.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.