Tara Rid: Nisam bila udata

Izvor: Blic, 26.Okt.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tara Rid: Nisam bila udata

Glumica Tara Rid često je na svom "Tviteru" pisala o braku sa danskim biznismenom Majklom Lileundom, ali izgleda da oni nikad nisu ni bili venčani.

Nju je na aerodromu u Los Anđelesu pred kamerama rekla kako ona i Majkl nikad ne bi mogli da pobede u šou "Njuvlived Gejm" (Newlywed game) jer nisu ni bili u braku.

Ona i Lileund su se verili na odmoru u Grčkoj, gde su se i venčali, ali taj brak nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priznat u SAD-u.

Ipak to trenutno nije najveći problem poznate glumice, već njen trenutni životni stil koji je pun alkohola i opijata, što se i može videti na snimku.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tara Reid se nikad nije udala!

Izvor: Tracara.com, 26.Okt.2011

Sećate se kada smo vam u avgustu pisali da se glumica iz Američke pite, Tara Reid (Tara Rid) udala?Glumica bi trebalo da nauči izreku da je jezik brži od pameti, s obzirom da se juče pred jednim kamermanom izletela da zapravo - nikada nije bila udata!Ako je suditi po njenom Twitteru, od prosidbe...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.