Tajson Fjuri besan: Koliko idiota okolo nosi noževe?

Izvor: B92, 22.Avg.2022, 08:30

Tajson Fjuri besan: Koliko idiota okolo nosi noževe?

Britanski bokserski šampion Tajson Fjuri objavio da je njegov rođak izboden na smrt, pozivajući vladu da preduzme korake kojima će suzbiti takve zločine.

"Moj rođak je sinoć izboden u vrat. Koliko idiota nosi okolo noževe, to već postaje smešno. Ovo treba da prestane odmah. Vlada treba odmah da osigura veće kazne za zločine nožem. To je pandemija, ne znate koliko loša i česta dok se ne dogodi nekom bliskom vama", naveo je on na svom profilu na Tviteru.

"Život >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vrlo dragocen i može biti oduzet vrlo brzo, uživajte u svakom trenutku. Počivaj u miru, Riko", napisao je Fjuri na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MOJ ROĐAK JE IZBODEN NA SMRT: Tragedija u domu Tajsona Fjurija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2022

Slavni bokser uputio apel vladi Britanije...Svetski šampion u boksu, teškoj kategoriji u VBC verziji, Tajson Fjuri, podelio je sa svojim pratiocima tužnu vest da je njegov rođak ubijen tako što je uboden u vrat nožem...Fjuri je tom prilikom apelovao da vlada Britanije promeni zakon i da kazne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.