Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Izgledi za sporazum sa Beogradom mali

PRIŠTINA - Kosovski predsjednik Hašim Tači tvrdi da su izgledi za konačni sporazum sa Beogradom veoma mali i istovremeno insistira na tome da će konačnu riječ o eventualnom dogovoru sa Beogradom dati kosovski parlament.

"Hoću da naglasim da dijalog ima samo jednu bitnu svrhu, da postigne konačni dogovor. Zato, svi koji su uključeni u ovaj proces i u javnu raspravu trebaju da znaju da se sporazumi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ostvaruju samo kroz dijalog, a ne kroz rat", rekao je Tači na konferenciji za novinare, prenosi prištinska Koha.

On je najavio da će se ubrzati dinamika dijaloga, ali i da će obje strane, ukoliko odbace dijalog, imati posljedice po evrointegracije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači više ne zna šta priča: "Izgledi za konačni sporazum sa Beogradom mali"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2018

On je najavio da će se ubrzati dinamika dijaloga..Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da su izgledi za konačni sporazum sa Beogradom veoma mali i istovremeno insistira na tome da će konačnu reč o eventualnom dogovoru sa Beogradom dati tzv. kosovski parlament...- Hoću da naglasim da dijalog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tači: Mogućnost konačnog sporazuma sa Beogradom je mala

Izvor: RTS, 03.Avg.2018

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da su mali izgledi za postizanje konačnog sporazuma sa Beogradom, smatrajući da, ako do toga dođe, poslednju reč sa prištinske strane treba da da parlament. . "Hoću da naglasim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.