TEROR U VAZDUHU: Indonežanski avion prinudno sleteo zbog pretnje bombom

Izvor: Kurir, 17.Apr.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEROR U VAZDUHU: Indonežanski avion prinudno sleteo zbog pretnje bombom

Pripadnici antiterorističke jedinice pregledali su svaki pedalj aviona, ali ni traga od bombe

DŽAKARTA - Avion indonežanske aviokompanije "Batik er" danas je prinudno sleteo u gradu Makasaru, u provinciji Južni Sulavezi, pošto je kontroli leta prijavljeno da se u avionu nalazi bomba.

BREAKING: No bomb found on Indonesia's Batik Air flight after emergency landing (AFP File Photo) pic.twitter.com/pETlF3hNvz
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Pripadnici antiterorističke jedinice su počeli da pregledaju avion sa 125 putnika i članova posade, čim je sleteo u Makasar, ali nikakva bomba nije pronađena, izjavio je za agenciju AFP portparol indonežanskog Ministarstva saobraćaja J.A. Barata. On je rekao da je kontrola leta u gradu Ambon primila sms poruku o postavljenoj bombi u avionu dok je on leteo prema svojoj planiranoj destinaciji, Džakarti.

Avion je morao prinudno da sleti na aerodrom "Sultan Hasanudin" u Makasaru, rekao je Barata i dodao da u letelici nije pronađena bomba. Aviokompanija "Batik er" potvrdila je danas da je jedan od njihovih zaposlenih primio pretnju o bombi u avionu, kao i da je zbog bezbednosti putnika odlučeno da avion prinudno sleti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indonežanski avion prinudno sletio zbog prijetnje bombom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2015

DŽAKARTA - Avion indonežanske aviokompanije "Batik er" je danas prinudno sletio u gradu Makasar, u provinciji Južni Sulavezi, pošto je kontroli leta prijavljeno da se u avionu nalazi bomba...Pripadnici antiterorističke jedinice su počeli da pregledaju avion sa 125 putnika i članova posade, čim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.