Šumaher prebačen sa odeljenja intenzivne nege, šanse za oporavak sve manje...

Izvor: Prva.rs, 13.Jun.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher prebačen sa odeljenja intenzivne nege, šanse za oporavak sve manje...

Nekadašnji smedmostruki šampion Formule 1 i verovatno jedan od najboljih vozača svih vremena, doživeo je prošlog decembra ozbiljnu povredu glave na skijanju u Francuskoj i od tada se nalazi u stanju kome.
Šumaherova menadžerka Sabine Kem se još nije oglasila povodom ovih navoda, ali prema pisanju britanskog Mirora, medicinsko osoblje bolnice u kojoj se Šumaher nalazi više od pet meseci, od početka je govorilo da će doći trenutak kada će Mihaelovu suprugu Korinu, brata Ralfa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << oca Rolfa morati da obaveste da više ništa ne mogu da učine za velikog Šumija.
Isti izvori ocenjuju da Šumaher više nije životno ugrožen, ali da su šanse za njegov potpuni oporavak minimalne.
Fizioterapeuti će nastaviti sa svakodnevnim masažama i održavanjem mišićnog tonusa, ali činjenica da je prošlo je dosta vremena od Šumaherove nesreće u Maribelu, izaziva skeptičnost lekara koji, bar u ovom trenutku ne očekuju da će uskoro doći do značajnijeg poboljšanja Šumaherovog zdravstvenog stanja.

Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Šumaher napustio intenzivnu negu!

Izvor: Press, 13.Jun.2014

Šumaherova menadžerka Zabine Kem nije potvrdila ovu vest, ali ako je ona tačna, onda je Šumaher van životne opasnosti, iako sa malim šansama za potpuni oporavak.. Rehabilitacija znači da će Šumaher primati istu vrstu dnevne terapije kao do sada - masažu mišića, ali doktori više ne očekuju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.