Sudar autobusa i putničkog vozila kod Leskovca, troje povređeno

Izvor: Blic, 29.Maj.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa i putničkog vozila kod Leskovca, troje povređeno

Na magistralnom putu Leskovac - Bojnik na Đinđuškom brdu oko 18:30 sati došlo je do sudara autobusa i putničkog automobila, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave(PU) u Leskovcu Boban Zdravković.

On je rekao da su u tom udesu povređene tri osobe.

"Prema našem saznanju povređene su tri osobe i nisu životno ugrožene. Na licu mesta su pripadnici policije i nadležni sudski organi. Saobbraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na magistralnom putu Leskovac-Bojnik, trenutno je u prekidu", rekao je Zdravković.

Dok istražni organi ne urade uviđaj, saobraćaj se na putu Leskovac – Bojnik, preusmerava preko Lapotinca i Kosančića.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa i automobila, povređeno troje

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2014

LESKOVAC - Na magistralnom putu Leskovac - Bojnik na Đinđuškom brdu oko 18:30 sati došlo je do sudara autobusa i putničkog automobila, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković. On je rekao da su u tom udesu povređene tri osobe. "Prema našem saznanju povređene...

Nastavak na Večernje novosti...

Sudar autobusa i automobila, povređeno troje

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Maj.2014, 02:11

Na magistralnom putu Leskovac – Bojnik na Đinđuškom brdu oko 18:30 sati došlo je do sudara autobusa i putničkog automobila, potvrdio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.