Stefanović o Vladi: Drži vodu dok majstori odu!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2013, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović o Vladi: Drži vodu dok majstori odu!

BEOGRAD - Vodonoša!

Šef poslaničke grupe Demokratska stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da je rok trajanja rekonstruisane vlade do prevremenih parlamentarnih izbora, koji se mogu očekivati do kraja godine ili u martu, prenosi Fonet.

Ovo je Vlada privremenog karaktera, po sistemu „drži vodu dok majstori odu“, rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije. On je ocenio da je to Vlada „u najavi“ jer stalno najavljuje šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << treba raditi, a ništa ne preduzima na rešavanju problema.

Prema rečima Stefanovića, DS je davao konkretne predloge, ali na tu „pruženu ruku“ nije bilo odgovora. Stefanović je zatražio od Vučića i da objasni svoju tvrdnju i kaže koji su to mediji koje DS kontroliše.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.